Service 611 is dé Porsche garage, waar zeer hoge kwaliteit, service en klantvriendelijkheid voorop staan. Door onze jarenlange passie voor Porsche zijn wij ons hierin gaan specialiseren. Van speciale gereedschappen en de Porsche diagnose apparatuur, tot de benodigde originele Porsche onderdelen: we hebben alles in huis. Onderhoud en reparatie van de hoogste kwaliteit hoeft niet duur te zijn, daarom bent u aan het juiste adres bij Service 611. U bent zuinig op uw Porsche en dat is meer dan logisch. Daarom zorgen wij dat al onze monteurs over de juiste kennis, ervaring en apparatuur beschikken zodat uw Porsche gegarandeerd in goede handen is.

Uw Porsche garage

Als Porsche garage staan we graag voor u klaar als het gaat om het onderhouden van uw Porsche. Wij ontfermen ons onder andere over periodiek onderhoud, restauratie, revisie, tuning en upgrading, en het repareren van alle mogelijke mankementen. Ook zorgen we voor een uitstekende airconditioning en uitlaat. Daarnaast zijn we niet alleen gespecialiseerd in Porsche wagens maar ook in andere merken zoals Audi, Volkswagen, BMW. Waarvoor u ook onze garage bezoekt, Service 611 zorgt ervoor dat u na uw bezoek weer onbezorgd van uw auto kunt genieten.

Dé Porsche garage in Brabant

Onze Porsche garage in Goirle is gemakkelijk te bereiken. Zeker als u in de buurt van, of in Brabant woont. Onze garage heeft altijd snel een plek voor u vrij zodat u, waardoor dan ook, nooit lang hoeft rond te rijden in een wagen met een verminderde conditie. Dit scheelt onveilige situaties en voorkomt onnodige en onverwachte grotere reparaties. Doordat we altijd zorgen dat we met de nieuwste middelen en apparaten werken bent u verzekerd van het beste onderhoud aan uw auto.

Woont u niet in de buurt van onze Porsche garage in Brabant of bent u niet in de gelegenheid om zelf uw auto naar de garage toe te rijden? Dat is geen probleem. We bieden u namelijk graag een haal- en brengservice aan zodat uw dagelijkse bezigheden niet in het geding komen. Zo kunt u nog steeds profiteren van de beste zorg voor uw Porsche, ondanks u niet in de buurt woont. Daarnaast beschikken we over leaseauto’s die u vervangend vervoer bieden wanneer uw Porsche bij ons in de garage staat. Bent u geïnteresseerd in één van deze bijkomende services? Maak dan ten minste 24 uur van tevoren een afspraak. Zo voorkomen we onverhoopte problemen als we langer aan uw wagen werken.

Porsche garage voor verschillende modellen

Bij Service 611 geven we de beste zorg en aandacht aan uw Porsche. Het goed onderhouden draagt bij aan het behouden van de waarde en de veiligheid van uw wagen. We zijn gespecialiseerd in onder andere het onderhouden en repareren van de volgende Porsche modellen:
Porsche 911
Porsche Macan
Porsche Panamera
Porsche Cayman
Porsche Cayenne
Porsche Boxter

Bezoek onze Porsche garage

Zoekt u nog een Porsche garage die met veel ervaring, kennis en de beste materialen uw Porsche in topconditie houdt? Neem dan gerust voor het maken van een afspraak contact met ons op of kom eens langs in onze Porsche garage. Ook voor vragen of een passend advies zijn wij elke werkdag bereikbaar. We zorgen graag dat u weer optimaal van uw Porsche kunt genieten.