Porsche airconditioning Tilburg

Het kan erg vervelend zijn dat uw airconditioning van uw Porsche het niet meer doet. Vooral met de warme zomerdagen kan dit zorgen voor frustraties. Maar geen probleem! Service 611 zorgt voor het onderhoud van uw airconditioning aan uw Porsche! Op deze manier kunt u weer genieten van uw airco op warme dagen. Lees snel verder hoe Service 611 het onderhoud van uw airconditioning aanpakt.

Onderhoud Porsche airco

Het is handig om elk jaar uw airconditioning te laten controleren door een gespecialiseerd autobedrijf in Porsche. Echter is er niet meer onderhoud nodig dan eens in de vijf jaar. Het maakt niet uit of u uw airconditioning regelmatig gebruikt of juist helemaal niet. Met behulp van een onderhoudsbeurt kunnen mankementen vroegtijdig opgelost worden en wordt uw airco bijgevuld. Een airco vervangen of repareren is namelijk duurder dan het onderhouden daarvan. Houd dus zeker rekening met de onderhoudsbeurten van uw airconditioning!

Reinigen of bijvullen Porsche airco

Een goedwerkende airconditioning zorgt voor koele lucht die fris ruikt. Merkt u dat uw Porsche niet fris ruikt door de airconditioning? Dan is het tijd voor een opknapbeurt van uw airco. De muffe geur ontstaat door bacteriën en schimmels die zich bevinden in uw airconditioning. Door een jaarlijkse controle aan uw airconditioning voorkomt u eventuele bacteriën die zich ophopen in de leidingen van uw aircosysteem.

Tips voor airconditioning gebruik

U kunt zelf ook veel dingen doen om de levensduur van uw airconditioning te verlengen:

  • Zet de airco uit als de temperatuur goed is. Onnodig aan laten staan van uw airco is slecht voor het milieu.
  • Zorg ervoor dat uw airco elke week tien minuten aan staat (ook in de winter), zodat u nare geurtjes en lekkages voorkomt.
  • Schakel de airconditioning tien minuten van te voren uit voor u uw bestemming bereikt. Hiermee voorkomt u schimmel en nare geurtjes.

Airconditioning onderhoud voor uw Porsche?

Heeft u interesse in een onderhoud aan uw airco? Neem dan gerust contact met ons op! Onze monteurs helpen u graag verder met het reinigen en bijvullen van uw airco. Op deze manier kunt u snel weer genieten van uw airconditioning!