Heeft u een klassieke Porsche en wilt u deze restaureren, zodat u nog vele jaren kunt scheuren met uw oldtimer? Overweeg dan eens om uw oldtimer te restaureren bij Service 611 in omgeving Tilburg en Breda. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kennis van alle types Porsche en kunnen als geen ander een klassiek model op de juiste manier restaureren.

Restauratiewerkzaamheden

Behalve voor onderhoud en reparatie van alle modellen Porsches is Service 611 ook hét adres voor restauratiewerkzaamheden van klassieke Porsches. We beschikken over een ingerichte werkplaats waarin we alle schade- en restauratieprojecten zorgvuldig kunnen uitvoeren. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en tevens een grote passie voor het merk. Hierdoor kunnen we uw Porsche met ambacht en met originele apparatuur en gereedschap restaureren.

Restauratie klassieke Porsche Tilburg

Autobedrijf Service 611 is gespecialiseerd in het restaureren van een oldtimer of klassieke Porsche. Ons voornaamste doel is uiteraard om u tevreden te houden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw klassieke bak zijn authenticiteit behoudt en er fris uitziet. Hiermee bedoelen wij zowel de technische werking als de uitstraling van uw Porsche.

Totale restauratie of deelrestauratie

Het voornaamste doel is om de Porsche er authentiek en fris uit te laten zien en om hem daarnaast weer optimaal te laten presteren. Bij Service 611 kunt u daarom kiezen voor een totale restauratie of een deelrestauratie. Hierbij staan uw wensen voorop. In goed overleg met u wordt bij een totale restauratie een compleet restauratieplan voor u gemaakt. Wij adviseren en u bent uiteindelijk degene die kiest. Bij een deelrestauratie kunt u denken aan revisie van de motor of de versnellingsbak. Afhankelijk waarvoor u uw Porsche gebruikt, kan restauratie ook variëren van een zeer goede technische tot concoursstaat. Er is heel veel mogelijk, dus voordat we aan de slag gaan bespreken we uitvoerig al uw wensen en het beoogde eindresultaat.

Porsche restaureren bij Service 611 Breda

Het zelf restaureren van uw klassieke Porsche is een lastige klus. Er komen een hoop factoren om de hoek kijken. Daarom is het verstandiger om dit over te laten aan vakbekwame professionals die jarenlange kennis en ervaring hebben van Porsche restauraties. Service 611 zorgt niet alleen voor een nieuwe verflaag. Wij besteden grondig aandacht aan de motor, drijflijn, remmen, interieur, elektrische installatie, verwarming, airconditioning en nog veel meer. Uw klassieke Porsche krijgt bij ons een opknapbeurt van A tot Z! Het restaureren van uw Porsche kunt u met gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn expert op het gebied van Porsche restauraties.

Interesse in een restauratie?

Geef uw klassieke Porsche een boost door deze te laten restaureren bij Service 611 in Tilburg en Breda. Een klassieke Porsche is niet zomaar een vervoersmiddel. Het is een echte beleving gecombineerd met passie en techniek. Echte autoliefhebbers laten hun oldtimer dan ook over aan vakbekwame professionals. Neem gerust contact met ons op om uw Porsche te restaureren, zodat u nog jaren lang kunt genieten van een uw prachtige auto!