Als uw prachtige Porsche Boxter toe is aan een onderhoudsbeurt is het verstandig om dit zo snel mogelijk in te plannen. Het is namelijk niet de bedoeling dat u lang rond blijft rijden met een Porsche die niet meer in topconditie is. Dit kan namelijk zorgen voor onveilige situaties en onnodige grotere reparaties. De waarde van uw Porsche behoudt u door de auto correct te onderhouden.

Bij Service 611 beschikken we over de juiste kennis en ervaring om te zorgen dat uw Porsche Boxter na een bezoek aan onze garage weer piekfijn de weg op kan. Ons team staat garant voor een keurig eindresultaat. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? We leggen het hier voor u uit.

porsche boxter garage

Uw Porsche Boxter garage

Bij Service 611 werken diverse deskundigen samen en zorgen we dat het plegen van onderhoud zorgvuldig gebeurt. We beginnen met een nauwkeurige conditie-check, waarna aan de hand daarvan een uitgebreide rapportage wordt opgesteld. Doordat wij letten op de kleinste details zien we niks over het hoofd. Deze rapportage wordt bij u teruggekoppeld zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang in het proces. In onze garage voeren we niet alleen keuringen en onderhoud uit maar staan we ook voor u klaar middels het uitvoeren van tuning & upgrading, revisies, restauraties en het installeren van uitlaten en uitstekende airconditioning. Dankzij onze moderne apparatuur en ons meesterschap weten wij precies hoe u het meeste uit uw Porsche kunt halen.

De beste keuze voor uw Porsche

Onze Porsche Boxter garage is gelegen in Goirle, Brabant, en is gemakkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. Dankzij onze haal- en brengservice hoeft u zich geen zorgen te maken over de reistijd en kunt u, waar u ook woont, altijd profiteren van de beste zorg voor uw wagen. Onze leaseauto’s zorgen er eveneens voor dat u mobiel blijft ten tijde van het onderhoud. U hoeft hierdoor niet langer dan nodig is met een Porsche in verminderde conditie rond te rijden en kunt onderhoud op elk moment inplannen, ook als uw eigen planning het niet toe laat. Wilt u graag gebruik maken van onze bijkomende services? Geef het dan minimaal 24 uur van tevoren aan ons door. Zo kunnen wij alles op tijd gereed maken.

Met welke modellen kunt u bij ons terecht?

Rijdt u een ander model Porsche en bent u benieuwd of u daarmee ook bij ons terecht kunt? Service 611 beschikt ook over de kennis en de juiste apparatuur voor de volgende modellen:

Porsche 911
Porsche Macan
Porsche Panamera
Porsche Cayenne
Porsche Cayman

Naast onze expertise in Porsche zijn wij ook het juiste adres voor het onderhouden van uw Volkswagen, Skoda, Cadillac, Mercedes, Audi en meer.

Eersteklas zorg voor u Porsche Boxter bij Service 611

Zoekt u een betrokken Porsche Boxter garage voor optimalisering of onderhoud aan uw wagen? Kies dan voor uitstekende service en hoogstaande kwaliteit. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op of kom eens langs in onze Porsche garage. Ook voor vragen of een passend advies zijn wij elke werkdag bereikbaar.