Service 611 is dé Porsche 911 garage waar passie voor deze prachtige wagen voorop staat. Samen met onze specialisatie zijn onze service, klantvriendelijkheid en zeer hoge kwaliteit de factoren waar we trots op zijn. Het beste onderhoud en de snelste reparaties aan uw Porsche hoeven niet altijd de duurste te zijn. Wij beschikken over speciale gereedschappen, Porsche 911 diagnose apparatuur en andere originele Porsche onderdelen zodat uw wagen de zorg krijgt die het verdient. Onze gecertificeerde monteurs zijn in het bezit van de juiste kennis, ervaring en apparatuur zodat wij u kunnen garanderen dat uw Porsche bij ons in goede handen is.

porsche 911 garage

Dé garage voor uw Porsche 911

Het onderhouden van uw Porsche 911 staat bij ons centraal. Niet alleen voor periodiek onderhoud kunt u bij ons aankloppen, wij zijn ook het juiste adres als het gaat om restauratie, revisie, tuning, upgrading en het repareren van onverwachte mankementen. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het installeren van een piekfijne airconditioning en uitlaat.

Wat uw auto ook nodig heeft, wij zorgen dat hij weer in een optimale staat de weg op kan. Bij Service 611 zijn we niet alleen gespecialiseerd in Porsche wagens, maar ook in andere merken zoals Audi, Volkswagen, BMW.

Porsche 911 garage in Brabant

Bent u woonachtig in de buurt van Brabant? Onze Porsche 911 garage in Goirle is eenvoudig te bereiken. Heeft uw wagen onderhoud nodig? Wij zorgen dat er altijd snel een plek vrij is zodat u niet in een wagen rijdt met een verminderde conditie. Zo voorkomt u grotere schade en wellicht onveilige situaties. Ook draagt u op deze manier bij aan het behouden van de waarde van uw auto.

Ook als u niet in de buurt van Brabant woont kunt u gemakkelijk profiteren van het beste onderhoud aan uw Porsche. Onverwachts onderhoud of schade komt altijd ongelegen. Daarom bieden wij graag een haal- en brengservice aan zodat uw dagelijkse bezigheden niet in het geding komen. Ook is het mogelijk om een auto te leasen zodat u mobiel blijft in de tijd dat uw Porsche bij ons in de garage staat. Mocht u gebruik willen maken van een van deze bijkomende services kunt u ten minste 24 uur van tevoren een afspraak maken. Zo weten we zeker dat alles gereed is en we u zoals gewenst van dienst kunnen zijn.

Passie voor Porsche

Service 611 geeft uw Porsche 911 de beste zorg en aandacht. Onderhoud van de hoogste kwaliteit draagt bij aan de veiligheid van u en uw wagen. Naast onze specialisatie in Porsche 911 zijn we onder andere zeer bevoegd in het onderhouden en repareren van de volgende Porsche modellen:

Porsche Macan
Porsche Panamera
Porsche Cayman
Porsche Cayenne
Porsche Boxter 

De juiste zorg voor uw Porsche 911

Is uw Porsche 911 toe aan onderhoud en bent u op zoek naar een Porsche garage die de beste kwaliteit kan garanderen? Neem dan eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Woont u in de buurt? Loop dan gerust binnen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook voor vragen of een passend advies zijn wij elke werkdag bereikbaar.