Bent u op zoek naar een garage waar uw Porsche Panamera in goede handen is? Service 611 is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van verschillende Porsche modellen.

We staan voor zeer hoge kwaliteit en een goede service en zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van al onze werkzaamheden. Uw Porsche is bij ons aan het juiste adres voor al het onderhoud, reparaties, keuringen en bijvoorbeeld restauratie.

We werken uiteraard alleen met originele Porsche onderdelen, speciale gereedschappen en de Porsche diagnose apparatuur zodat uw Porsche Panamera met de grootste zorg wordt behandeld.

porsche panamera garage

Uw Porsche Panamera garage

Naast het (periodiek) onderhouden en het repareren van uw Porsche zijn we gepassioneerd bezig met het uitvoeren van tuning & upgrading, revisies, en het installeren van uitlaten en piekfijne airconditioning. Wij snappen dat u zuinig bent op uw wagen. Onze monteurs zijn allen passend opgeleid en beschikken over de juiste kennis en jarenlange ervaring zodat u zeker bent van de juiste zorg voor uw wagen.

De beste zorg voor uw Porsche Panamera

Ondanks dat we gestationeerd zijn in Goirle vinden wij het belangrijk dat heel Nederland kan profiteren van de beste zorg voor zijn of haar wagens. Om hiervoor te zorgen bieden we u dan ook graag een haal- en brengservice aan. Op deze manier komen uw dagelijkse bezigheden niet in de knel door een lange rit naar de garage. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het merk Porsche, u kunt namelijk ook bij ons terecht voor onder andere Range Rover, BMW, Cadillac, Mercedes en Audi. Onze makkelijk te bereiken Porsche Panamera garage heeft snel plek voor u zodat u nooit lang in een auto met verminderde conditie hoeft te rijden. Het op tijd onderhouden van uw auto scheelt onnodige grotere reparaties, en nog belangrijker, onveilige situaties.

Uitgebreide service

Om uw dagelijkse ritten op te vangen beschikken we over voldoende leaseauto’s. Maak gerust gebruik van ons vervangend vervoer om niet stil te komen te staan als het onderhoud of de reparaties wat langer duren. Bij interesse in een van onze bijkomende services kunt u minimaal 24 uur van tevoren contact met ons opnemen zodat u hier gegarandeerd voor in aanmerking komt.

Hoogstaande Porsche garage Brabant

Behoudt de waarde van uw Porsche en zorg dat u op tijd onderhoud laat plegen. Bent u benieuwd of u ook met uw Porsche bij ons terecht kunt? Neem dan gerust contact met ons of voor meer informatie. We zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende Porsche modellen:

Porsche 911
Porsche Macan
Porsche Cayman
Porsche Cayenne
Porsche Boxter

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen over mogelijk onderhoud, reparaties of bijvoorbeeld restauraties? Wij zijn elke werkdag beschikbaar voor al uw vragen en zo nodig een passend advies. Wilt u profiteren van onze kennis, ervaring en grote zorg voor uw Porsche Panamera? Maak dan gerust een afspraak met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag weer veilig de weg op.