Als uw Porsche Cayman toe is aan een onderhoudsbeurt bent u van harte welkom bij Service 611. Onze Porsche garage in Brabant biedt u onderhoud van de hoogste kwaliteit en een eersteklas service.

U bent zuinig op uw wagen en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom beschikken al onze medewerkers over jarenlange ervaring, de juiste kennis en een flinke portie passie voor deze prachtige auto’s. Onze hoogstaande, moderne apparatuur zorgt ervoor dat uw Porsche weer veilig en helemaal in orde de weg op kan.

Bij Service 611 werken we samen aan een mooi resultaat. Bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen?

porsche cayman garage

Uitstekend onderhoud in onze Porsche Cayman garage

Dankzij onze expertise zorgen wij ervoor dat het plegen van onderhoud met precisie gebeurt. Na een grondige conditie-check wordt een allesomvattende rapportage opgesteld. Deze wordt met u besproken zodat we u op voorhand inlichten over de nodige werkzaamheden. Ons persoonlijke en professionele advies komt samen met een geschatte totaalprijs zodat u te allen tijde op de hoogte bent over het proces. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij dat uw Porsche Cayman onze garage weer in uitmuntende staat verlaat.

Diverse werkzaamheden

Naast keuringen en onderhoud ontfermen wij ons nog over veel meer werkzaamheden. We zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het uitvoeren van tuning & upgrading, revisies, restauraties en het installeren van uitlaten en uitstekende airconditioning. Dus ook als u uw Porsche Cayman wilt optimaliseren kunt u bij Service 611 aankloppen. Wij zien meteen op welke manier u het meeste uit uw wagen zou kunnen halen.

Altijd een Porsche garage bij u in de buurt

Onze Porsche Cayman garage in Goirle, Brabant, is dankzij onze bijkomende services door heel Nederland makkelijk te bereiken. Onze haal- en brengservice zorgt voor een ongeëvenaard gemak. U hoeft uw planning niet meer om te gooien om uw Porsche Cayman naar de garage te brengen, dat regelen wij voor u. Daarnaast hebben wij vele leaseauto’s staan waardoor u ten tijde door het onderhoud niet gehinderd wordt doordat u niet over een auto beschikt. Bij het gebruik maken van één van onze services kunt u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons doorgeven. Zo weten we zeker dat alles in helemaal in orde is gemaakt.

Dé Porsche Cayman garage

Uiteraard zijn we niet alleen gespecialiseerd in het onderhouden van de Cayman serie. Rijdt u in een ander model en bent u benieuwd of u ook bij ons terecht kunt? Service 611 beschikt ook over de kennis en de juiste apparatuur voor de volgende modellen:

Porsche 911
Porsche Macan
Porsche Panamera
Porsche Cayenne
Porsche Boxter

Naast onze expertise in Porsche zijn wij ook het juiste adres voor het onderhouden van uw Volkswagen, Range Rover, BMW, Mercedes, Audi en meer.

Kom voor het beste onderhoud langs bij Service 611

Het is niet de bedoeling dat u lang rond blijft rijden met een Porsche die niet meer volledig in topconditie is. Dit kan namelijk zorgen voor onveilige situaties en onnodige grotere reparaties. De waarde van uw Porsche behoudt u door de auto correct te onderhouden. Dus heeft u Porsche schade opgelopen of is het tijd voor de jaarlijkse keuring? Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op of kom eens langs in onze Porsche garage. Ook voor vragen of een passend advies zijn wij elke werkdag bereikbaar. We zorgen er graag voor dat u weer veilig de weg op kunt.