Is het weer tijd voor een onderhoudsbeurt aan uw Porsche Panamera? Dan bent u bij Service 611 aan het juiste adres. Service 611 zorgt voor het onderhoud van uw Porsche Panamera, zodat u weer veilig en in topconditie de weg op kunt. Wij combineren onze jarenlange ervaring met de modernste technologie van vandaag de dag om zo de beste zorg aan uw wagen te kunnen bieden.

porsche panamera onderhoud

Plan uw onderhoud tijdig in

Het is belangrijk om uw Porsche Panamera regelmatig te onderhouden en de beurt op tijd te laten uitvoeren bij de juiste kilometerstand. Bij een bepaalde hoeveelheid kilometers dienen er namelijk een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden. Tijdens het onderhoud kunnen eventuele problemen gesignaleerd worden en toekomstige en onnodige reparaties kunnen hiermee worden vermeden.

Waarom het tijdig laten uitvoeren van een grote beurt van belang is

Er zijn bepaalde onderdelen die slijtage ondergaan tijdens het rijden, denk hierbij aan remblokken, remschijven en de koppelingsplaat. Tijdens de grote onderhoudsbeurt worden deze onderdelen allemaal voor u nagelopen. Bij eventuele schade zullen onze experts een aanbeveling geven om de onderdelen te vervangen om verdere onnodige schade te kunnen beperken of voorkomen. Om zo weer veilig op weg te kunnen gaan.

Kosten grote beurt Porsche Panamera

De precieze kosten van het onderhoud aan uw Porsche Panamera verschillen per model, merk en type Porsche Panamera die u bezit. Voordat wij de nodige werkzaamheden zullen uitvoeren brengen we u uiteraard eerst op de hoogte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Porsche Panamera onderhoudsbeurt

Bij Service 611 bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service dus uw Porsche Panamera is bij ons in goede handen. Service 611 beschikt over ervaren monteurs en zijn uitgerust met de beste en de nieuwste apparatuur. Iedere auto wordt grondig geïnspecteerd zodat u, als trotse Porsche bezitter, zo lang mogelijk kunt blijven rijden met uw auto.

De haal- en brengservice van Service 611

Komt het niet helemaal goed uit om uw auto zelf te komen brengen of halen? Dat is geen enkel probleem, Service 611 heeft namelijk een optionele haal- en brengservice. Wel zo makkelijk. Wanneer het gaat om een grotere onderhoudsbeurt, en u daardoor voor langere tijd geen vervoer heeft, is het ook mogelijk om vervangend vervoer te regelen. Voor deze services kunt u minimaal 24 uur van tevoren een afspraak met ons maken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud Porsche modellen

Service 611 is er ook voor het onderhoud van andere Porsche modellen:
Porsche 911
Porsche Macan
Porsche Cayenne
Porsche Cayman
Porsche Boxter

Afspraak maken voor uw Porsche Panamera?

Plan direct uw afspraak in voor het onderhoud van uw Porsche Panamera. Service 611 is er voor al uw onderhoud werkzaamheden en zorgen dat uw Porsche in topconditie blijft. Voor vragen kunt u altijd even telefonisch contact opnemen via 013-5905112 of stuur ons een e-mail via info@service611.nl