Tuning en Upgrading

Wilt u uw Porsche een aanzienlijke prestatieverbetering geven en het buitenaanzicht nóg aantrekkelijker maken? Dan bent u bij Service 611 aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het tunen en upgraden van verschillende modellen Porsches. Hiermee kunnen we zorgen voor enkele tot honderden pk’s aan extra motorvermogen en daarnaast kunnen we uw Porsche van een andere uitstraling voorzien. Zo ziet uw Porsche er niet alleen sportief uit, maar rijdt hij ook nog eens sportief.

tuning upgrading porsche

Chiptuning

Motoren in moderne Porsches worden aangestuurd met een inwendige computer. Dit is het brein van de Porsche en regelt onder meer de ingespoten hoeveelheid brandstof, het ontstekingstijdstip en de turbodruk. De chips in de inwendige computer zijn beschreven met software en vormen samen met een groot aantal sensoren in de motor en onder de motorkap het motormanagement. Dit management heeft grote invloed op het uiteindelijk rijgedrag. Fabrikanten bouwen hier een behoorlijke veiligheidsmarge in. Met tuning kunnen we bij Service 611 gebruik maken van de reserves in de motor, zonder dat dit leidt tot overmatige belasting. Met maatwerk tuning kunnen we zo uw motor levendiger en beter maken, wat het rijcomfort ten goede komt.

Styling

Een Porsche die sportief rijdt moet er ook sportief uitzien. Daarom kunnen we bij Service 611 uw Porsche van een andere uitstraling voorzin, geheel zoals u dat wenst. Het resultaat is een unieke auto die bij u past.

Afspraak maken

Bij Service 611 krijgt u een verantwoord getunede Porsche die voldoet aan al uw verwachtingen en prettig rijdt. Neem daarom contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden en wensen voor uw Porsche kunnen realiseren.