Service

Porsches zijn zeer kwalitatieve, hoogwaardige auto’s. Ze verdienen dan ook de beste service zodat ze optimaal kunnen blijven presteren. Daarom kunt u bij Service 611 terecht voor alle soorten diensten voor uw Porsche. Wij beschikken over alle kennis en vakmanschap die ervoor zorgen dat we uw droomauto in topconditie kunnen houden. We lichten al onze diensten kort en bondig toe.

Onderhoud en reparatie

We voeren voor alle modellen Porsches zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uit. Tijdens de conditie-check onderzoeken we uw Porsche grondig en maken hiervan een uitgebreide rapportage. In samenspraak met u gaan we vervolgens over tot reparatie. Om de hoge kwaliteit van Porsche te waarborgen, voeren we reparaties uitsluitend met originele onderdelen en de modernste apparatuur uit.

APK-keuring

Tijdens de APK-keuring wordt uw Porsche technisch gecontroleerd op veiligheid en milieuvriendelijkheid. Zo kunt u optimaal en veilig in uw Porsche blijven rijden. Bij een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring zelfs volledig gratis.

Revisie

Een motor die versleten of defect is, kunnen we gedeeltelijk of geheel reviseren. Met behulp van vakprofessionals en de modernste apparatuur wordt de motor zorgvuldig gedemonteerd en indien nodig worden de onderdelen vervangen. Elke gereviseerde motor zal worden gemodificeerd naar de nieuwe technieken in overleg met de klant.

Restauratie

We zijn gespecialiseerd in het restaureren van oldtimers en klassieke Porsches. De mate waarin u uw Porsche wilt laten restaureren en de bijbehorende tijdsduur bepalen de kosten. Omdat restaureren al snel prijzig is, nemen we eerst grondig al uw wensen door voordat u bij ons het restauratietraject ingaat. Zo weten we zeker dat u voor de volle 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Tuning en upgrading

Een Porsche moet er niet alleen sportief uitzien, maar net zo sportief rijden. Daarom geven we uw Porsche met tuning een maximale prestatieverbetering: betere motorprestaties en in veel gevallen minder brandstofverbruik.

Afspraak maken

Bij Service 611 is uw Porsche voor alle soorten diensten in uitstekende handen. Maak een afspraak voor een van onze services, of neem contact met ons op indien u vragen heeft.