Revisie

Een deuk of een gebroken ruit is zo gerepareerd. Maar wat als het hart van uw Porsche stuk gaat? Een compleet nieuwe motor, een nieuwe versnellingsbak of een nieuwe cilinderkop is een prijzige kostenpost. In plaats van het onderdeel direct te vervangen, kunt u er ook voor kiezen om het door Service 611 te laten reviseren of het te vervangen door een gereviseerd onderdeel.

Porsche revisie

Bij revisie worden uw Porsche onderdelen opgeknapt om het een tweede leven te kunnen geven. De onderdelen worden volledig uit elkaar gehaald en alle afzonderlijke delen worden grondig gereinigd en gecontroleerd. Versleten delen die niet meer kunnen worden gerepareerd, worden vervangen door nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt alles weer in elkaar gezet en is het onderdeel weer als nieuw. De meest voorkomende gereviseerde onderdelen zijn het motorblok, de startmotor, de dynamo, de cilinderkop en de versnellingsbak.

Zorgvuldig en volgens de nieuwste technieken

Het reviseren van een Porsche vereist veel vakkennis en is tevens een secuur werk. Bij Service 611 zijn we gespecialiseerd in het reviseren van uw Porsche op een zorgvuldige manier. Een gedeelte van onze werkplaats is hier helemaal op ingericht. Zo kunnen we met de modernste gereedschappen en technieken de onderdelen van uw Porsche demonteren, grondig reinigen en uiteindelijk weer monteren. Door onze manier van werken bent u ervan verzekerd dat de gereviseerde onderdelen uiterst betrouwbaar en perfect uitgebalanceerd zijn.

Afspraak maken?

Service 611 is gespecialiseerd in het reviseren van uw Porsche. Wilt u hierover meer informatie, of wilt u een afspraak bij ons maken? Neem dan contact met ons op, zodat we met u alle persoonlijke wensen uitvoerig kunnen bespreken.