Restauratie

Behalve voor onderhoud en reparatie van alle modellen Porsches is Service 611 ook hét adres voor restauratiewerkzaamheden van klassieke Porsches. We beschikken over een ingerichte werkplaats waarin we alle schade- en restauratieprojecten zorgvuldig kunnen uitvoeren. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en tevens een grote passie voor het merk. Hierdoor kunnen we uw Porsche met ambacht en met originele apparatuur en gereedschap restaureren.

Totale restauratie of deelrestauratie

Het voornaamste doel is om de Porsche er authentiek en fris uit te laten zien en om hem daarnaast weer optimaal te laten presteren. Bij Service 611 kunt u daarom kiezen voor een totale restauratie of een deelrestauratie. Hierbij staan uw wensen voorop. In goed overleg met u wordt bij een totale restauratie een compleet restauratieplan voor u gemaakt. Wij adviseren en u bent uiteindelijk degene die kiest. Bij een deelrestauratie kunt u denken aan revisie van de motor of de versnellingsbak. Afhankelijk waarvoor u uw Porsche gebruikt, kan restauratie ook variëren van een zeer goede technische tot concoursstaat. Er is heel veel mogelijk, dus voordat we aan de slag gaan bespreken we uitvoerig al uw wensen en het beoogde eindresultaat.

Afspraak maken

Bij Service 611 wordt er een compleet restauratieplan voor u gemaakt door onze professionals. Zo kunnen we volledig aan uw wensen voldoen en behoudt u het overzicht op het restauratieproject. Porsche liefhebbers laten hun oldtimer daarom restaureren bij Service 611. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u bij ons een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u professioneel kunnen helpen.