Airconditioning

De airconditioning houdt u lekker koel tijdens de warme zomerdagen. Is de airconditioning stuk of merkt u dat uw Porsche niet fris ruikt door de airconditioning? Dan is het tijd voor een opknapbeurt. U kunt met alle typen Porsches bij Service 611 terecht.

Jaarlijkse controle

Het is aan te raden om de airconditioning jaarlijks te laten controleren. Als u dit niet doet kunnen bacteriën zich in de leidingen van het aircosysteem ophopen, met als gevolg dat de airconditioning niet meer functioneert of nare luchtjes afgeeft.

Tips voor het gebruik van de airconditioning

Om de levensduur van de airconditioning te verlengen, moet u de airco uitzetten als de temperatuur goed is. Denk er ook aan de airco tien minuten voordat u bij de eindbestemming bent uit te zetten. Ook is het aan te raden om de airco tien minuten per week aan te zetten om nare geurtjes te voorkomen. Gaat hij toch stuk? Dan vervangen we de benodigde onderdelen.

Afspraak maken?

Twijfelt u over de staat van uw airconditioning of is hij aan vervanging toe? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.